Service en onderhoud

Voorspelbaar en beheersbaar onderhoud

Service & Onderhoud is een zelfstandige afdeling binnen Kormelink en is al vele jaren een vaste partner voor diverse bedrijven, vastgoedeigenaren, beheerders, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en particulieren. Wij zorgen ervoor dat onderhoud voorspelbaar en beheersbaar wordt en nemen op tijd maatregelen die vervanging en dure onderhoudsingrepen voorkomen. Dit realiseren we door kosten, risico’s en verbeteringen inzichtelijk te maken en resultaatgericht samen te werken. Uiteraard staat bij ieder project de gebruiker of bewoner voorop. Ons team van onderhoudsspecialisten staat voor u klaar.

 

Dagelijks onderhoud

Onder dagelijks onderhoud verstaan we de reparatieverzoeken die bij ons worden gemeld. Wij kunnen particulieren, zakelijke klanten en huurders snel tegemoet komen bij mankementen en storingen. Ons onderhoudsteam staat iedere dag klaar om deze te verhelpen.

Mutatieonderhoud

Wanneer een bewoner de woning of appartement verlaat en er een nieuwe bewoner komt, is dat een goed moment voor onderhoud aan de woning. Wij zorgen er na elke mutatie voor dat de woning weer voldoet aan het gewenste kwaliteitsniveau.

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer vraagt om een deskundige aanpak. Kormelink neemt deze zorg graag uit uw handen. Het lijkt misschien wat vroeg, maar ook bij nieuwbouw is het verstandig om alvast na te denken over het onderhoud.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Spoedreparatie

De tevredenheid van bewoners en gebruikers vraagt niet alleen om goed termijnonderhoud, maar ook om snelle en vakkundige actie bij klachten en calamiteiten. Lekkage of stormschade: één telefoontje is voldoende. U kunt zowel zakelijk als particulier bij ons terecht, onze afdeling Service & Onderhoud is 24 uur per dag voor u bereikbaar, 7 dagen per week.

Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide servicemedewerkers. Mensen die niet alleen het vak, maar ook de klant verstaan. Zij beschikken over volledig ingerichte servicebussen waardoor ze calamiteiten direct kunnen oplossen of een noodreparatie kunnen uitvoeren. Samen met een groep vaste partners (installateur, schilder en dakdekker) bent u verzekerd van korte responstijden. We informeren u over de afhandeling via registratie, gereedmelding en kwartaalbesprekingen. Op ieder moment staan wij voor u klaar.

Wilt u ontzorgt worden bij beheer van uw vastgoed? Neem dan contact op met onze afdeling S&O
Mail of bel 0545 22 12 81 voor een afspraak. We maken graag en vrijblijvend tijd voor u vrij.