Beheer en onderhoud

Langdurig plezier

Door middel van beheer en (preventief) onderhoud heeft uw woning of bedrijfspand een langere levensduur. Wij kunnen u helpen om u zo lang mogelijk plezier van uw woning of bedrijfspand te laten beleven. Met behulp van een meerjarenonderhoudsplan (mjop) wordt invulling gegeven aan het beheer en onderhoud. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of een school, het beheer en onderhoud van uw vastgoed is bij ons in goede handen. Wij hebben mensen in dienst met benodigde vakkennis en ervaring. Deze mensen zijn in staat het onderhoud en beheer een invulling te geven die voldoet aan uw behoeften en wensen.

Servicecontract voor onderhoud

Kormelink zorgt voor de nazorg en onderhoudswerkzaamheden van zowel bestaande als nieuwe bouwwerken. Hierdoor zijn wij in staat het nodige onderhoud en de beheerstaken snel voor u op te pakken, welke wij vastleggen in een service- en onderhoudscontract.

Resultaatgericht vastgoedonderhoud

Kormelink voert resultaatgericht vastgoedonderhoud uit. Hierbij wordt zowel het bouwkundige alsmede het installatieonderhoud aan de hand van conditiescores (NEN 2767) vastgelegd voor de lange termijn. Daarbij wordt ook het dagelijks onderhoud voorspelbaar en beheersbaar gemaakt voor de lange termijn (bijvoorbeeld voor 25 jaar). Het onderhoud is afgestemd op de behoefte en wensen van de opdrachtgever, waarbij het risico bij Kormelink ligt.

MH101014-KB020 MH101014-KB019 MH100415-K030

Meer weten over beheer en onderhoud door Aannemersbedrijf Kormelink?
Mail of bel 0545 22 12 81 voor een afspraak. We maken graag en vrijblijvend tijd voor u vrij.