Renovatie en verduurzaming

Renovatie en groot onderhoud met zorg en aandacht

Bij renovatie en (groot) onderhoud gaat het vaak om flinke operaties. Bewoners zien hier meestal tegenop. Begrijpelijk, maar weet dan dat Aannemersbedrijf Kormelink zeer ervaren is op dit gebied. Door een goede voorbereiding en reële planning wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt.

Aannemersbedrijf Kormelink heeft veel ervaring op het gebied van groot onderhoud en verduurzaming, ook in een bewoonde omgeving. De werkzaamheden dragen bij aan een verbetering van uw woning of pand in technische zin, maar ook op gebied van energiezuinigheid. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van de spouw of vloer, het vernieuwen van kozijnen, aanbrengen van HR++ beglazing of het vervangen van een dak. Kormelink verzorgt ook tijdelijke woonvoorzieningen met keuken, douche, toilet en slaapkamers. Naast groot onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor mutatie-onderhoud en preventief onderhoud, voor zowel particulieren als woningbouwcorporaties.

Renovatie en groot onderhoud bij Kormelink kenmerkt zich door:

  • Goede prijs-/kwaliteit verhouding
  • Efficiënte en doordachte planning voor onderhoud
  • Minimale overlast tijdens werkzaamheden
  • Goede tijdelijke (woon)voorzieningen
  • Slimme bouwplaatsinrichting (veiligheid, afval- en verkeersstromen)
  • Expertise in het treffen van energetische maatregelen
  • Complete wijkverbetering

Neede FokkerstraatMarkelo24062014-0003 DSCF2558

Resultaatgericht vastgoedonderhoud (RGVO)

Aannemersbedrijf Kormelink is aangesloten bij Stichting Pioneering, hét platform voor vernieuwers in de bouw. We vinden dit belangrijk omdat we willen blijven vernieuwen in de bouw. Dit uit zich onder meer in het Resultaatgericht Vastgoedonderhoud dat we uitvoeren voor woningcorporaties, scholen en diverse marktpartijen. Deze vorm van Vernieuwend Opdrachtgeverschap is gericht op duurzaamheid en het zo laag mogelijk houden van de jaarlijkse kosten voor onderhoud.

Onlangs hebben wij een samenwerkingscontract betreffende RGVO getekend met woningcorporatie De Woonplaats voor het project ‘Stevenfenne’ in Enschede. Hier hebben wij het groot onderhoud uitgevoerd en nu gaan wij ook het totale onderhoud van het complex, bestaande uit reparatie-, mutatie- en planmatig onderhoud uitvoeren.

Referenties?

Bekijk onze referentiepagina voor de door ons opgeleverde projecten.

Meer weten over renovatie, groot onderhoud en resultaatgericht vastgoedonderhoud door Aannemersbedrijf Kormelink?

Mail of bel 0545 22 12 81 voor een afspraak. We maken graag en vrijblijvend tijd voor u vrij.