Particuliere woningbouw

Persoonlijk en vakkundig

Ons doel is om samen met onze klanten dromen en wensen te vertalen in een woning waarin ze zich thuis voelen. Een goed doordachte woning die degelijk, efficiënt, vakkundig en duurzaam gebouwd is. Hierbij is niet alleen een optimaal eindproduct een streven, maar ook de weg ernaartoe. Iedere fase van de bouw, van ontwerp tot vergunning en van realisatie tot oplevering, moet zo optimaal en persoonlijk mogelijk worden ingevuld en afgerond. We zijn betrokken, hebben korte lijnen en onze afspraken zijn helder en concreet. Hierdoor zijn we in staat om een woning af te leveren in plaats van op te leveren. Zo kan de klant de realisatie van een droomhuis met een gerust hart aan ons overlaten.

Bouwteamovereenkomst

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw droomwoning te realiseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen om een aanbesteding uit te schrijven, of voor een bouwteamconstructie. Wij geven de voorkeur aan het bouwteam. Het grootste voordeel van een bouwteam is dat u nauw bij het proces wordt betrokken en vooraf weet waar u aan toe bent. Op basis van een schetsontwerp, veelal gemaakt door een architect, wordt een raming van de bouwkosten gemaakt. Bij wederzijds goedvinden van de raming wordt vervolgens een bouwteamovereenkomst afgesloten, waarin onder andere de taakverdeling, de planning en het bouwbudget worden vastgelegd.

Zo komt u achteraf niet voor (financiële) verrassingen te staan. Samen met alle partijen, waaronder u als opdrachtgever, wordt het ontwerp verder uitgewerkt. Tijdens dit proces kunt u uw wensen en eisen voor de woning kenbaar maken en worden de gemaakte plannen ter goedkeuring aan u voorgelegd. Tevens wordt periodiek de voortgang en financiële bewaking besproken. In het gehele proces heeft u de doorslaggevende rol en is er dus een grote rol voor u als opdrachtgever weggelegd. Zo komen we samen tot een woning die geheel voldoet aan uw wensen en eisen.

Laat u zich inspireren!

Bekijk onze referentiepagina voor de door ons opgeleverde woningen.