Projectontwikkeling

Heeft u plannen om nieuwe huisvesting te realiseren, maar niet de specifieke kennis en ervaring in huis? Dan bent u bij Kormelink aan het goede adres. Kormelink kan de complete ontwikkeling verzorgen: van aankoop van de grond tot de realisatie van het gebouw. Wij ontwikkelen en realiseren woningen, appartementen, onderwijs- en zorglocaties in duurzame samenwerking met solide partners. Onze kracht ligt in het vinden van een oplossing waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden. Zo leggen we het fundament voor een succesvol project.

Van ontwikkeling tot realisatie

Bij het realiseren van uw plannen komt meer kijken dan u zich kunt voorstellen. Stappen hierin zijn onder andere het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek, overleg met de gemeente, het aanvragen van de omgevingsvergunning en het daadwerkelijk realiseren. Kormelink kan het gehele traject op zich nemen en u hierin compleet ontzorgen. Zowel het ontwerp als de realisatie van uw plannen kunt u aan ons overlaten.

Daarnaast leveren we een belangrijke bijdrage aan het toenemende aantal Design & Build opdrachten binnen de markt. Werken met geïntegreerde contractvormen zorgt voor een betere samenwerking en minder faalkosten, omdat de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de engineering en de realisatie bij de ontwikkelaar wordt ondergebracht.

 

 

Risicodragend

Een project ontwikkelen en realiseren heeft vele (financiële) risico’s tot gevolg. Wij nemen tijdens het ontwikkel- en realisatieproces de risico’s van u over. Na afronding van het gehele proces wordt het gebouw aan u, als gebruiker of belegger, overgedragen. Op deze wijze loopt u geen enkel risico en ligt dit dus volledig bij de ontwikkelaar.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw plannen op deze wijze tot uitvoering te brengen? Neem contact met ons op en samen brengen we uw plannen tot een haalbaar en succesvol project.