Seriematige woningbouw

Efficiënt en persoonlijk

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning: Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

In het geval van een Design and Build project is naast de uitvoering ook het ontwerp onze verantwoordelijkheid. Met onze expertise en ervaring vertalen wij de marktvraag naar een passend ontwerp en geven daarbij ook advies op het gebied van energiezuinige toepassingen en duurzame materialen.

Seriematig is voor ons nooit standaard. Bewoners krijgen vaak keuze uit verschillende opties voor de ideale woning, zoals indeling en afwerking ten aanzien van keuken en sanitair. Door deze keuzes al vroeg in het proces te verwerken, wordt gezorgd voor een efficiënte planning. De bewoners kunnen rekenen op individuele begeleiding en worden op de hoogte gehouden van de vorderingen. Zo bouwen we iedere woning samen.

Wilt u dat wij met u meedenken? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in.

Bel [0545] 22 12 81 en maak een afspraak met ons.

Referenties?

Kijk op onze referentiepagina voor reeds opgeleverde projecten.