Utiliteitsbouw

Van ontwerp tot onderhoud

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouwprojecten. Multifunctionaliteit, duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. We zijn in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Daarbij maken wij heldere keuzes en afspraken op het gebied van taakverdeling en projectmanagement.

Ons projectteam ziet nauwlettend toe op de wensen en behoeften, kwaliteit, planning en budgettering. U heeft een vast aanspreekpunt op zowel de bouw als op kantoor. Door middel van rapportages wordt u periodiek op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw.

 

We werken graag samen met vaste partners omdat een optimaal resultaat nu eenmaal vraagt om een optimale samenwerking tussen alle partijen. Dit vergroot de efficiëntie en innovatie van de gehele keten. Tools als LEAN-plannen en BIM zetten we daarbij in voor procesverbetering en faalkostenreductie. Dankzij de passie voor ons vak, onze veelzijdige kennis en ervaring hebben we al vele mooie en complexe projecten mogen realiseren, van scholen, winkels, kantoren en bedrijfshallen tot woonzorgcentra.

 

Integrale aanpak van projecten

Een integrale benadering van het project wordt bereikt bij contractvormen zoals Design, Build & Maintain of Engineer, Build & Maintain, waarbij zowel het ontwerp, de engineering, de bouw als het onderhoud door ons als aannemer wordt uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij de opdrachtgever maximale toegevoegde waarde leveren.

Door ook het onderhoud aan te bieden, voor de lange termijn, geven wij aan dat wij achter ons project en de geleverde kwaliteit staan. In de engineeringsfase worden immers al keuzes gemaakt op gebied van product en proces, ten aanzien van het onderhoud. Daarbij werken we samen met ketenpartners. Door deze aanpak is Kormelink van begin tot eind betrokken bij het project en treedt het op als proactieve partij. Gecombineerd met onze kennis en ervaring leveren we hiermee een bijdrage aan kwaliteit, kostenbesparing en planning.

 

Referenties?

Bekijk onze referentiepagina voor de door ons opgeleverde utiliteitsprojecten.

Meer weten over bouwen met Aannemersbedrijf Kormelink?

Mail of bel 0545 22 12 81 voor een afspraak. We maken graag en vrijblijvend tijd voor u vrij.