Verbouw en restauratie

Uitbreiding of verbouw

Of het nu gaat om een uitbreiding of verbouw, groot of klein, particulier of zakelijk: wij kunnen u volop inspireren. Om de ideale situatie te creëren zijn wij u graag van dienst. Heeft u een wens, maar weet u niet hoe deze in te passen is in de huidige situatie? Denkt u over een uitbreiding, erker of dakkapel? Wij zijn uw gesprekspartner en adviseur en weten voor elke situatie een oplossing te bedenken dat past bij uw budget.

Van de tekening en bouwaanvraag tot en met de oplevering en nazorg: wij verzorgen voor u het gehele traject. Als de tekening door u is goedgekeurd, dan plannen we de werkzaamheden in. Omdat er vaak gebouwd wordt in een woon- of werkomgeving, werken onze vakmensen met een strakke planning. Bovendien zorgen zij ervoor dat de overlast tot een minimum wordt beperkt en dat het pand dagelijks netjes wordt achterlaten.

Uw restauratieproject in goede handen

De kunst van het restaureren is het in ere houden van de historie, in combinatie met het aanbrengen van bouwkundige verbeteringen en verbeteren van de comfort en energiezuinigheid. U wilt daarbij dat de authentieke uitstraling behouden blijft. Een goed advies is voor het behoud van het gebouw cruciaal. Bij het restaureren van gebouwen komt echt vakmanschap kijken. Aannemersbedrijf Kormelink heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende restauratieprojecten en beschikt over opgeleide vakmensen. Van kleinschalige tot grote projecten; wij denken graag mee en spelen op die manier in op uw wensen.

Referenties?

Bekijk onze referentiepagina voor de door ons opgeleverde woningen.

 

Meer weten over bouwen met Aannemersbedrijf Kormelink?

Mail of bel 0545 22 12 81 voor een afspraak. We maken graag en vrijblijvend tijd voor u vrij.