Particuliere woningbouw

Kavel gekocht?

Heeft u een kavel gekocht? Wij helpen u graag met het vertalen van uw woonwensen tot het realiseren van uw droomhuis. Wij kunnen alles voor u verzorgen, van ontwerp tot vergunning en van realisatie tot oplevering.

Flexibel bouwen

Aannemersbedrijf Kormelink is zeer ervaren in het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van woningen. Wilt u zelf ook een deel van de werkzaamheden uitvoeren? Wilt u dat we de woning casco opleveren, zodat u uw woning zelf afbouwt? Vrijwel alles is bespreekbaar met Kormelink. We maken vooraf heldere afspraken, zodat we weten wat van wie verwacht kan worden.

Van eenvoudig tot zeer luxe afwerking

Ook qua afwerking van uw woning of villa zijn veel variaties mogelijk. Vrijwel alles is bespreekbaar; van sober, landelijk of modern tot zeer luxueus. Aannemersbedrijf Kormelink staat bekend om haar grote expertise en veelzijdigheid wat betreft bouwtechnieken. In de eigen timmerwerkplaats van Kormelink maken onze vakkrachten verschillende bouwonderdelen in prefabricage. Dit verkort de bouwtijd en garandeert de kwaliteit van uw woning.

  

Laat u zich inspireren!

Bekijk onze referentiepagina voor de door ons opgeleverde woningen.