Recreatiebouw

Sulogo suhomihomi; wonen op z’n Fins

Suhomi is een zustermaatschappij van Kormelink en houdt zich bezig met de import en bouw van woningen van Noord-Fins grenen. Wonen in een houten woning heeft veel voordelen. Op één staat voor veel mensen het comfort en de hoge isolatiewaarde. Dit is ‘van nature’ al veel hoger dan in reguliere Nederlandse, uit steen opgetrokken woningen. Ook is de bouwtijd veel korter. De houten woning bestaat uit prefab bouwelementen. Suhomi importeert de woningen rechtstreeks vanuit Finland.

Houten woning op maat

Suhomi levert verschillende types houten (vakantie)woningen. Ook is het mogelijk om een houten woning op maat te laten maken. Voor alle woningen geldt dat de afwerking op alle niveaus  bespreekbaar is. Kortom u krijgt een woning geheel naar uw eigen voorwaarden en wensen. Het hout, met PEFC-keurmerk, de constructie en de afwerking zijn van hoge kwaliteit. U heeft al een woning voor € 45.000,- euro (gebaseerd op 66 m²).

Ook in de opbouw en afwerking van een houten woning biedt Suhomi verschillende opties:

  • Bouwpakket; Houten woning of recreatiewoning als bouwpakket: u zet de bouwelementen zelf in elkaar.
  • Bouwpakket met bouwbegeleiding; Bouwpakket waarbij u zelf bouwt en wij u adviseren en begeleiden tijdens de bouw.
  • Bouwpakket, bouw en installatie; Casco oplevering houten woning: u zorgt zelf voor de afbouw. Het installatiewerk is inbegrepen.
  • Sleutelklaar: wij leveren uw houten woning volledig afgewerkt op. U kunt er direct in wonen.

Neede,-Oude-Eibergsestraat-03_laag Wit-huis-Stokhof Suhomi05

Wilt u meer weten of wonen in een Fins houten woning volgens Suhomi?

Mail of bel 0545 22 12 81 voor een afspraak. We maken graag en vrijblijvend tijd voor u vrij. Voor meer informatie zie www.suhomi.nl