Bezoek de Kormelink Carrièredag op zaterdag 2 april 2022

Op zaterdag 2 april vindt de eerste Kormelink Carrièredag plaats. Wij hebben diverse interessante vacatures openstaan. Solliciteren is niet nodig. Liever zien we jou direct op kantoor om kennis te maken.

Directeur Walter Kormelink kijkt naar de Kormelink Carrièredag uit. “Sollicitatiebrieven en cv’s zijn dus niet alleszeggend. Een heel goede werkvoorbereider hoeft geen schrijftalent te zijn. En iemand zonder ervaring in de bouw kan misschien wel de beste service monteur zijn. Daarom hebben we besloten de eerste stap in de sollicitatieprocedure over te slaan en direct het gesprek met mogelijke nieuwe collega’s aan te gaan. Van projectleider, timmerman, kostendeskundige tot werkorganisator en service medewerker; we komen graag met je in contact.”

Over Kormelink

Aannemersbedrijf Kormelink is een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 100 jaar bestaat. Er worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd vanuit Haaksbergen en Rietmolen. Ons team bestaat uit 75 vakspecialisten met een gezonde mix tussen jonge talenten en ervaren professionals. Kormelink bestaat uit drie onderdelen: projecten, timmerfabriek en service, onderhoud en verduurzaaming.

Kom bij ons langs

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de bouw, op kantoor of in onze timmerfabriek? Kom dan langs op de Kormelink Carrièredag, ontmoet je toekomstige collega’s en verzamel alle informatie die je nodig hebt. Je bent van harte welkom van 10.00 tot 14.00 uur aan ’t Halt 2 in Rietmolen.

Alvast benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan hier.