Geslaagde ‘Dag van de Bouw’ Twickel College Borne

Groot succes

Wat was het een geslaagde dag! Ondanks de warmte kwamen er toch veel mensen op de ‘Dag van de Bouw’ bij het Twickel College in Borne. We hebben nieuwe leerlingen en familie, (oud) medewerkers, omwonenden en vele andere belangstellenden mogen rondleiden op de nieuwe school.

Rondleiding

Verspreid over de dag werden vier rondleidingen gegeven door onder andere de architect, een onderwijskundige, een bouwkundige en een adviseur op het gebied van installaties, klimaat en duurzaamheid. Bezoekers konden zich aansluiten bij deze rondleidingen, waarbij hen informatie werd verteld over het project over de meest uiteenlopende onderwerpen. Natuurlijk bestond de mogelijkheid om zelf ook vragen te stellen. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Ook hadden de bezoekers de keuze om zelf het gebouw te verkennen. Vaak sloten zij alsnog aan bij een van de rondleidingen om toch meer informatie te verkrijgen.

Media-aandacht

Ook de pers is de dag van de bouw van het Twickel College niet ontgaan. RTV Borne kwam langs om een video op te nemen. Deze video bevat interviews met onder andere de projectleider van Kormelink. Tevens zijn er beelden opgenomen van het gebouw en de rondleidingen die zijn gegeven op deze dag. Klik op onderstaande link om de video te bekijken.

http://www.rtvborne.nl/video-open-dag-van-de-bouw-bij-het-vernieuwde-twickel-college/nieuws/item?816006