Even voorstellen: Celine Geesink

Celine Geesink (19 jaar) is derdejaars studente Smart Building aan het Graafschap College in Doetinchem. Ze begon direct na de zomer met haar stage bij Kormelink en loopt vier dagen per week mee op de afdeling Service, Onderhoud en Verduurzaming.

“Ik doe hier werkvoorbereiding en ga af en toe met de uitvoerder mee naar opnames. Ook houd ik mij hier bezig met de verbouwing van de locatie van Kormelink in Haaksbergen die er aan zit te komen.

Ik heb voor Kormelink als leerbedrijf gekozen, omdat het een groot en divers bedrijf is. Hierdoor krijg je vanuit alle fases in de bouw wat mee. Doordat je binnen Kormelink zoveel ziet, heb ik al veel geleerd. Ook is het er altijd hartstikke gezellig!”

In haar vrije tijd tekent Celine graag en vindt ze het leuk om huizen te ontwerpen.