Even voorstellen: Lars en Tijn

In december 2022 is de stageperiode voor Lars van den Broek en Tijn Rijkenbarg begonnen. We stellen deze toppers graag aan je voor:

Lars is 19 jaar, woont is Haaksbergen en studeert bouwkunde (niveau 4) aan het ROC van Twente in Hengelo. Gedurende dertig weken zet hij zich vijf dagen per week in bij Kormelink. “Tijdens mijn stage hoop ik veel nieuwe dingen te leren, zoals de verschillende kanten van de werkvoorbereiding en de projectvoorbereiding. Natuurlijk wil ik ook mijn examens met een voldoende afsluiten”, vertelt Lars.

Tijn is 17 jaar oud en woont in Noordijk. Hij volgt de opleiding timmerman (niveau 2). De komende periode loopt hij drie dagen in de week stage bij Kormelink en gaat hij de andere twee dagen van de week naar school. “Een leuke combinatie tussen school en stage”, vertelt Tijn. In 2024 hoop hij zich een volwaardige timmerman te kunnen noemen. “Ik heb het erg naar mijn zin bij Kormelink en hoop nog veel te leren in het vak van de timmerman de komende periode bij Kormelink.”

Wij wensen beide heren veel succes en plezier met hun stageperiode bij Kormelink!