Even voorstellen: Maaike Massop

Maaike Massop is 21 jaar oud en loopt sinds kort stage bij Kormelink. Nadat ze haar hele leven in Neede heeft gewoond, woont ze sinds kort in Eibergen samen met haar vriend. ‘’In mijn vrije tijd klus ik graag aan ons nieuwe huis. Verder werk ik nog bij het Bloemenhoekje in Neede, ga ik graag uit, spreek ik graag met vrienden en vriendinnen af en vind ik het leuk om Netflix te kijken,” vertelt Maaike.

De keuze voor de bouw was voor Maaike vrij snel gemaakt, “Mijn familie werkt ook veel in de bouw. Zo is mijn opa loodgieter en tekenaar geweest, werkt mijn vader als lasser, timmerman en elektricien en werkt mijn broertje ook als lasser. Eerst twijfelde ik nog over de opleiding Small Business en Retail Management aan het Saxion, maar Bouwkunde leek mij toch leuker.” Tijdens haar stage werkt Maaike bij het Badhuis in Hengelo, zo ondersteunt ze Robert ten Elsen als assistent-uitvoerder. Leuk dat je bij Kormelink aan de slag gaat Maaike!