Even voorstellen: onze trainée Silke Olbach

Mijn naam is Silke Olbach. Ik ben 22 jaar oud, studeer Human Resource Management en ik ondersteun Kormelink één dag in de week op de HR-afdeling.

Wat ga ik doen en wat wil ik bereiken
Ik bied ondersteuning bij de operationele zaken op het gebied van HR. Zo ben ik begonnen met het vernieuwen en opmaken van verschillende formulieren. De bouwsector spreekt mij aan, omdat er veel uitdaging ligt om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden en jongeren enthousiast te maken voor de bouw. Dit zijn uitdagingen waar ik hoop een bijdrage aan te kunnen leveren, zodat Kormelink een toekomstbestendige organisatie is en blijft.

Als jonge medewerker bij Kormelink hoop ik net wat meer ‘out of the box’ te kunnen denken en met een frisse blik naar de organisatie te kunnen kijken. En daarmee een bijdrage te leveren aan Kormelink. En natuurlijk kan ik hier ontzettend veel leren en mij verder ontwikkelen in het HR-vak.

Wat zijn mijn hobby’s
Naast bezig zijn met school en werk, voetbal ik al vanaf m’n dertiende bij Sportclub Neede.