Feestelijke opening Burchtgraafstraat Gendt

Reden voor een feestje

Op zaterdag 24 september tijdens Burendag is de Burchtgraafstraat in Gendt officieel geopend. Na korte toespraken van de directeur van Woonstichting Gendt Michel Hodes, de Lingewaardse wethouder Johan Sluiter en directeur van Aannemersbedrijf Kormelink Walter Kormelink werd het lint doorgeknipt en werd daarmee het nieuwbouwplan Burchtgraafstraat officieel geopend. Met alle bewoners en betrokkenen werd vervolgens geproost op dit prachtige resultaat.

Daarnaast werd de sleutel aan de voorzitter van het bewonerscomité overhandigd en werd daarmee de ontmoetingsruimte officieel geopend. De bedoeling van deze ontmoetingsruimte is dat de bewoners hier bijeen kunnen komen om bijvoorbeeld een activiteit uit te voeren.

Doe-middag voor de bewoners

Tevens is door Kormelink een doe-middag voor de bewoners georganiseerd. De bedoeling was dat de bewoners zelf gingen ‘bouwen’. Met behulp van onze bouwmedewerkers konden ze een vogelhuisje of een wandplank in elkaar zetten. Dat de bewoners intussen al goed met elkaar overweg kunnen, bleek uit het feit dat meerdere bewoners met veel enthousiasme gezamenlijk aan de slag gingen om een pakket in elkaar te zetten. De middag werd voor de bewoners afgesloten met een heerlijke barbecue.

Trots

Wij, als Aannemersbedrijf Kormelink, kijken terug op een geweldige periode met als resultaat een prachtige straat, waar de bewoners met veel plezier zullen wonen!