Jubilarissen bij Kormelink!

Dit jaar zijn er maar liefst zeven jubilarissen bij Kormelink! André, Clemens, Marc, Nieck, Tom, Duncan en André zetten zich al jarenlang in voor de kwaliteit die zij leveren onder de naam van Kormelink. In de jaren dat deze heren bij Kormelink werken, valt er veel over hen te vertellen. Zo kunnen zijn collega’s dat ook… Wij willen hen allereerst bedanken voor hun inzet en wensen hen uiteraard nog veel werkplezier toe in de toekomst bij Kormelink! Op naar de anekdotes!

Andre Hasselo

André Hasselo begon zijn tijd bij Kormelink op 28 april 1998. Hij begon als Timmerman 1 en in 2013 rondde hij de opleiding voorbereiding kader B&U af. In 2015 kwam daar de opleiding tot uitvoerder onderhoud en renovatie B&U bovenop. Als klap op de vuurpijl is hij in 2017 uitvoerder geworden bij Kormelink. Collega Jan Kremer omschrijft André als heel precies in zijn werkzaamheden en in de opnames met de bewoners. Soms komt André niet goed uit zijn woorden als de bewoners hem niet goed begrijpen, geïrriteerd doen of boos zijn, maar hij weet dit wel altijd weer op te lossen.

Clemens Bokkers

Op 3 maart 1997 is Clemens Bokkers in dienst gekomen bij Kormelink. In 2000 is hij projectleider geworden. Na 8 jaar deze rol te vervullen, maakte hij in 2018 de stap naar operationeel manager op de afdeling realisatie. In 2021 maakte hij de sprong naar technische projectmanager. Wat is voor Clemens belangrijk? Zijn collega’s geven het antwoord: paardrijden. Bart Oude rikmanspel omschrijft hem als echte techneut en workaholic, die houdt van gezelligheid en hij is een optimistische pessimist.

Marc Floor

14 augustus 1995 was de dag dat Marc Floor begon met werken bij Kormelink. Als Timmerman 1 kwam hij in dienst. In 1998 is hij leermeester geworden om leerlingen te begeleiden in hun leerproces bij Kormelink. In 2020 rondde hij de cursus elektrotechniek en installatietechniek voor bouwtechnisch personeel af. Zijn collega’s beschrijven Marc als een echte vakman die altijd in is voor een geintje. Tonny Leusink vertelt dat Marc altijd bereid is om te helpen, zelfs aan het einde van de dag of in de vakantie.

Nieck Driezes

Nieck Driezes is sinds 30 juni 2008 in dienst bij Kormelink. Hij begon als metselaar 2 en in 2010 heeft hij zichzelf opgeschaald naar metselaar 2. In 2022 is hij leermeester geworden om leerlingen te begeleiden bij hun leertraject. Collega Bertil Isfordink vergelijkt Nieck ook wel met een betonmolen: hij draait altijd maar door en is zeer gedreven met oog voor detail. Soms twijfelt Nieck, samen met zijn gepensioneerde collega Frans, of hij wel een aanhanger mee heeft genomen. Stehfan Dreizes vertelt dat ze deze even waren verloren ergens op een rotonde in Ruurlo.

Tom Roerdink

Tom Roerdink trad op 16 juli 2007 in dienst als Timmerman 2 bij Kormelink. In 2010 maakte hij de stap naar Timmerman 1, wat hij nu ook met veel plezier doet. In 2018 is ook Tom leermeester geworden. Daarnaast heeft hij in 2020 de cursus installatietechniek voor bouwtechnisch personeel afgerond. Tiede van der Linde vertelt dat hij de prachtige gitaarsolo van Tom nooit zal vergeten. Waar Tom is, is plezier op de werkvloer. Zijn jongere broer Ronni vertelt dat de bewoners in Enschede wel een keer geschrokken waren toen ze hem op de trap zagen en op hetzelfde moment beneden. “Maar dit was natuurlijk zijn knappere, jongere broertje”, vertelt Ronni lachend.

Duncan Kormelink

Duncan Kormelink kwam op 19 mei 2008 in dienst aks metselaar 2 bij Kormelink. In 2014 heeft hij deelgenomen aan de cursus duurzame inzetbaarheid en in 2015 is hij metselaar 1 geworden. Collega Bart Luttikhold noemt Duncan een echte goedzak. Ook Richard Beusink omschrijft Duncan als echte aanpakker. “Duncan is ook altijd wel in voor goede muziek”, vertelt collega Bat ter Haar.

André Kasteel

André Kasteel was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde deze graag aangaan bij Kormelink. Op 28 januari 2008 is hij in dienst gekomen als werkplaatstimmerman en inmiddels is hij opgeschaald tot Timmerman 1. Hij heeft in 2014 de cursus duurzame inzetbaarheid afgerond en in 2020 kwam daar de cursus elektrotechniek en installatietechniek voor bouwtechnisch personeel bij. Collega Jan Kremer verklapt dat André last heeft van hoogtevrees. “Voor een lekkage hoef je André niet te sturen, laat staan met een hoogwerker”, vertelt hij. Bat ter Haar vertelt dat André groot fan is van sportclub Neede. Ook Marc Floor heeft wel een anekdote over André: “In de winter heeft hij het altijd te koud en in de zomer te warm.” André is een harde werker met een hart voor de zaak.