Afstuderen en stage

Ben jij een bouwkunde student(e) aan het MBO of HBO en ben je op zoek naar een stage waar je al jouw talenten kan laten zien? Of je interesse nou ligt bij het voortraject, de werkvoorbereiding of in de uitvoering, als je stage loopt bij Kormelink vinden we het allerbelangrijkste dat jij het beste uit je jezelf én je stage kan halen en dus kiezen we samen binnen welk team jij je talenten kan gaan inzetten!

Wat kun jij verwachten?

Het interessante aan stage lopen binnen Kormelink is dat je met het gehele bouwproces mag meekijken, van tender tot de oplevering van het project. We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt en jezelf optimaal kunt ontwikkelen door de 75 vakspecialisten die we in dienst hebben. Door de relatief kleine organisatie kun je snel schakelen door de korte lijntjes waar je gebruik van kunt maken.

Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame stage bij Kormelink waar jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen;
  • Een goede werksfeer met collega’s en medestudenten die je graag willen helpen;
  • Een inhoudelijke bedrijfsbegeleider binnen Kormelink en een procesbegeleider waaraan je alles kan vragen rondom je stage;
  • Een mooie stagevergoeding;
  • De leukste borrels en feestjes.

Wie zijn we?

Bouwen is meer dan stenen stapelen. Bouwen gaat bij Kormelink vooral om mensen. Ons familiebedrijf bestaat al ruim een eeuw en telt intussen ruim 75 vakspecialisten. We dragen iedere dag bij aan het succes van de onderneming, door invulling te geven aan de waarden die we belangrijk vinden: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid. Vanuit die waarden delen we onze kennis en ervaring ook graag met alle andere partijen binnen het bouwproces. Samen willen we dromen, wensen en ambities van mensen verwezenlijken. Op die manier maken we van bouwen een belevenis.

Neem contact met ons op

Heb je zin om je handen uit je mouwen te steken en jezelf en Kormelink verder te brengen? Solliciteer dan snel door je cv naar i.meyer@kormelinkbouw.nl toe te sturen of bel direct met Inéz op nummer 06 – 1366 2859.