Innovatie in de Bouw, verbetering bedrijfsprocessen

HBO-bedrijfskunde, afstudeeropdracht.

Wat is er aan de hand?

Altijd blijven ontwikkelen en ons bedrijf verbeteren; dat is waar Kormelink voor staat. Door onze bedrijfsprocessen te verbeteren en beter op elkaar af te stemmen kunnen we efficiënter met elkaar werken. Een goed bedrijfsproces? Een goede organisatie. Maar hoe zorgen we hiervoor? En dat onze communicatie, zowel intern als extern, duidelijker wordt? Inkomende en externe mail, opslag en archivering en digitalisering van stukken; dat zijn zaken waar wij mee zitten.

Welke vragen hebben we?

Als afstudeeropdracht maak je een rapportage waarin je onderzoek hebt gedaan naar onze bedrijfsproces en hoe wij ze kunnen verbeteren. Jouw onderzoek en advies gebruiken wij intern aanpassingen te doen om nog efficiënter te werken en extern om dit advies ook daadwerkelijk toe te passen. Deze vragen hebben wij:

  • Hoe ziet ons bedrijfsproces er momenteel uit?
  • Hoe gaan we om met inkomende en uitgaande mail, uniforme opslag en archivering ervan?
  • Hoe zorgen we voor juiste digitalisering in de bouw, waarbij op alle plekken informatie in te zien is? Wie mag welke informatie inzien en hoe communiceren we dat naar buiten?
  • Hoe kunnen wij ons bedrijfsproces verbeteren?

Ben jij HBO-student bedrijfskunde en zoek jij een uitdagend afstudeeronderzoek? Help ons inzicht te krijgen in onze bedrijfsprocessen en hoe wij deze kunnen verbeteren. Adviseer ons welke zaken wij moeten oppakken om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen.