Renovatieteam in de bouw

HBO-bouwkunde of WO-bedrijfskunde, afstudeeropdracht.

Wat is er aan de hand?

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook een nieuwe uitstraling of invulling zijn. Kormelink heeft jarenlange ervaring op dit gebied en opdrachten worden veelal via uitnodiging tot inschrijving verworven.

Deze markt groeit. Veel woningcorporaties en eigenaren weten niet hoe ze de verplichte (landelijke) verduurzamingsopgave de komende jaren moeten invullen. Wij willen ons daarom meer focussen op dit soort projecten. Ons eigen Renovatieteam, die opdrachtgevers ontzorgen en meerwaarde bieden, lossen deze vraagstukken graag op.

We willen ons graag meer profileren als adviseur over verduurzaming, transformatie of renovatie in de bouw. Maar hoe zorgen we dat opdrachtgevers ons hiervoor ook vinden?

Welke vragen hebben we?

Als afstudeeropdracht maak je een rapportage waarin je onderzoek hebt gedaan naar de communicatie rondom renovatie en verduurzaming, hoe wij dit het beste kunnen vormgeven en welke middelen wij daarvoor inzetten naar opdrachtgevers. Jouw onderzoek en advies gebruiken wij om opdrachtgevers beter bekend te maken met ons als adviseur voor renovatie en verduurzaming.

Deze vragen hebben wij:

  • Hoe profileren we ons momenteel naar buiten toe als middelgroot bouwbedrijf met veel ervaring en kennis in renoveren en verduurzamen?
  • Welke middel zijn nodig om opdrachtgevers te benaderen? Hoe overtuigen we opdrachtgever van onze meerwaarde?
  • Hoe zorgen we dat we met hen om tafel komen en mee mogen denken aan voorbereiding, uitvoering en (eventueel) onderhoud van hun bezit?

Ben jij HBO-student bouwkunde of WO-student bedrijfskunde en zoek jij een uitdagend afstudeeronderzoek? Help ons inzicht te krijgen in onze communicatie en hoe wij deze kunnen verbeteren. Adviseer ons hoe wij ons beter kunnen profileren als partner op het gebied van renovatie en verduurzaming.