Met een flink aantal mooie projecten het najaar in

De bouwvak is voorbij en we zijn weer vol enthousiasme aan de slag gegaan. Vanuit onze kantoren in Rietmolen en Haaksbergen, maar natuurlijk ook op onze bouwplaatsen. Zo zijn we te vinden in de Lage Bothof in Enschede. De verbouwing van de Jumbo-supermarkt hebben we afgerond, maar we gaan er ook nog een nieuwe Aldi-supermarkt en twaalf appartementen bouwen.

In het najaar starten we met een prachtig nieuw project in Utrecht, namelijk Kindcentrum Rijnvliet. Ook beginnen we binnenkort met de tweede fase van Woonzorgcentrum Het Woolde in Hengelo. Deze fase bestaat uit een gebouw met 48 appartementen. De eerste fase hebben we begin juni opgeleverd.

Noemenswaardig is ook onze afdeling Service en Onderhoud. Of het nu bouwvak is of niet; deze afdeling is altijd bereikbaar.  Verder wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van 14 appartementen en horecazaak Marktzicht in Haaksbergen. En zijn we in Ruurlo aan het werk met de nieuwbouw van 8 zorgappartementen en 25 laagbouwwoningen voor senioren. In Borculo voeren we groot onderhoud uit in bewoonde staat. Het gaat om 22 woningen aan de Morsmanhof.

En dit was zomaar een greep uit de opdrachten waar we momenteel aan werken. Kortom:  we gaan met een flink aantal mooie projecten het najaar in! Van nieuwbouw tot renovatie, verduurzaming, verbouw en restauratie. En van woningbouw tot utiliteitsbouw. Ons team met enthousiaste professionals staat voor je klaar!