Nieuwe HR-collega: Inéz Meyer

Even voorstellen: onze nieuwe collega Inéz Meyer. Zij startte deze maand bij Kormelink op de HR-afdeling. “Ik houd me hier vooral bezig met de mens. Bij Kormelink zeggen we dat de mens ons kapitaal is. En voor dat belangrijke kapitaal ga ik me helemaal inzetten”, vertelt Inéz enthousiast.

“Dit loopt van introductiedagen, opleidingen en voortgangsgesprekken tot heel veel mooie verbetertrajecten. Daarnaast ga ik me bij Kormelink ook bezighouden met communicatie. Zo beleven niet alleen alle mensen binnen het bedrijf hoe tof het is om bij Kormelink te bouwen, maar ook iedereen daarbuiten. Ik heb er onwijs veel zin in om Kormelink beter te leren kennen. Dit doe ik door de komende tijd vooral ook de bouw op te gaan en te proberen zoveel mogelijk mensen te spreken. Met een fulltime werkweek komt dat wel goed. In mijn vrije tijd hardloop ik graag, maak ik het liefst mijn buurkinderen of vriend in met een potje Monopoly of Mario (de old-school versies natuurlijk) en lees ik graag boeken, het liefst over HR-zaken.”