Nieuwe projecten

We gaan het najaar in…

… met veel nieuwe projecten! De bouwvak is voorbij en we zijn deze week weer vol enthousiasme aan de slag gegaan. Vanuit onze kantoren in Rietmolen en Haaksbergen, maar uiteraard ook op onze bouwplaatsen.

Zo starten we aan de Javastraat in Enschede met de herontwikkeling van een kantoorgebouw naar 12 woonzorgeenheden, een ontmoetingskeuken die maatschappelijk wordt ingezet en een werkruimte voor het ondersteunde team. Op het binnenterrein worden 8 House2Start woningen geplaatst.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In opdracht van ProWonen starten we in Vorden met het groot onderhoud en verduurzaming van 17 woningen én 9 woningen elders in Vorden. Ook begint de tweede fase van Sensire ‘t Rikkelder in Ruurlo waar we 15 seniorenwoningen gaan bouwen mét een ontmoetingsplaats.

Daarnaast zijn we gestart met een prachtig nieuw project in Hengelo, namelijk Het Badhuis. Waar generaties Hengeloërs hebben gebadderd en gezwommen, verrijst straks een moderne woontoren met 29 luxe koopappartementen.

Verder wordt er in Arnhem hard gewerkt in winkelcentrum De Lely (tweede fase). Vorige maand is de verbouwing van de Jumbo-supermarkt De Lely afgerond en op dit moment zijn we twee interne winkelunits aan het verbouwen. Zo worden de gevels aangepast, wordt de passage vernieuwd alsmede de voorbereiding van de uitbreiding van het winkelcentrum en de renovatie van de buitenschil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook verwachten we de tweede fase van Woonzorgcentrum Het Woolde eind december te kunnen opleveren.

En dit was zomaar een greep uit de opdrachten waar we momenteel aan werken. Kortom: we gaan met een flink aantal mooie projecten het najaar in! Van nieuwbouw tot renovatie, verduurzaming, verbouw en restauratie. En van woningbouw tot utiliteitsbouw. Ons team met enthousiaste professionals staat voor je klaar! Belangrijk om te benoemen is onze afdeling Service & Onderhoud. Of het nu bouwvak is of niet; deze afdeling is altijd bereikbaar (24/7). We houden u uiteraard op de hoogte van al onze projecten via onze website en sociale media kanalen.