Trots op onze woningbouwprojecten

De eerste maand van 2019 zit er alweer op. We hebben 2018 mooi afgesloten, een frisse start van het nieuwe jaar gemaakt en zeker niet stilgezeten. We lichten een viertal woningbouwprojecten uit.

Lees verder

Beleef bouwen bij Kormelink in onze nieuwe corporate brochure

Bouwen is een prachtig vak! Het is meer dan stenen stapelen, het gaat vooral om mensen. We laten graag zien wat we doen en wat we allemaal hebben opgeleverd, maar vertellen ook graag wat de verhalen erachter zijn. Een groot aantal van de mooie projecten, waaraan wij hebben mogen werken, zijn nu te zien in een […]

Lees verder

Jubilea

Een lang dienstverband mag gevierd worden! Deze keer was het de beurt aan onze collega’s Dennis Voortman en Arjan ten Elshof met een 12,5 jarig jubileum. Op naar de volgende 12,5 jaar!

Lees verder

4-onder-1-kap woningen te Hengelo OV opgeleverd

Aan de Hermesstraat, gelegen in de wijk Park Veldwijk  te Hengelo, hebben wij vandaag deze 4-onder-1-kap woningen mogen opleveren. Een viertal woningen bestemt voor de huurders van  woningcorporatie Estinea. Wij wensen de bewoners heel veel woonplezier toe!

Lees verder

Woning in Zeist turn key opgeleverd

Vandaag hebben we deze prachtige woning in Zeist mogen opleveren. Een moderne woning in een nieuwe wijk, helemaal volgens de wens van de klant. De woning is turn key opgeleverd. Dat wil zeggen dat wij de woning compleet hebben afgewerkt inclusief keuken, sanitair, vloeren en schilderwerk. Wij wensen de bewoners heel veel woonplezier toe!

Lees verder