Bouwvak 2018

In verband met de bouwvakantie zijn wij gesloten van vrijdag 27 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Vanaf maandag 20 augustus staan wij weer voor u klaar! Natuurlijk is onze Service- en Onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens de vakantie. Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

Lees verder

Opgeleverd

Deze prachtige villa in Engelse stijl is opgeleverd. Het ontwerp is van EVE Architecten en deze woning is gerealiseerd in nauwe samenwerking met Cortus Bouwregisseurs. Wij wensen de bewoners veel woonplezier toe!

Lees verder

Eerste verdiepingsvloer bij Het Woolde gelegd

Geen tropenrooster Onder deze tropische weersomstandigheden is deze week de eerste verdiepingsvloer bij de nieuwbouw van het woonzorgcentrum Het Woolde in Hengelo gelegd. Warm was het zeker, maar ook deze klus is geklaard.

Lees verder

Creatief met oude boeken

Nieuwe balie Deze unieke ‘boekenbalie’ is het resultaat van een mooie samenwerking met ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten! Zij hebben het idee en wij voeren het uit. Beter kan het niet toch?

Lees verder

Kijkmoment voor leerlingen Sterrenpalet

Rondje op de bouw Erg leuk om te zien hoe enthousiast de leerlingen van Het Sterrenpalet waren over de nieuwe school! Zij kwamen allemaal een kijkje nemen op de bouw in Eibergen. Uitvoerder Bat gaf hen een rondleiding. Per groep gingen er bouwtekeningen mee welke door de assistent uitvoerders zo nu en dan grondig bestudeerd […]

Lees verder

Pagina 1 van 2512345...1020...Minst recente »