Noabermiddag in de Koppel Borculo

Afsluiting van een mooi project

Afgelopen zaterdag is door middel van de ‘Noabermiddag’ het nieuwbouwproject aan de Pr. Margrietstraat en Pr. Irenestraat in Borculo officieel afgesloten. Mede door het mooie weer en het enthousiasme van de bewoners kijken wij, ProWonen en Aannemersbedrijf Kormelink, terug op een geslaagde middag.

Invulling van de middag

Als eerste werden de bewoners kort toegesproken door ProWonen en Aannemersbedrijf Kormelink, en werd uitgelegd wat deze middag op het programma stond. Vervolgens gingen de bewoners aan de slag met de bouwpakketjes, die door de werkplaats van Aannemersbedrijf Kormelink zijn samengesteld.Aan de hand van een werktekening en een voorbeeld konden de bewoners zelf een memobord, wandplank of dienblad in elkaar zetten. Ook voor de kinderen bestond de mogelijkheid om zelf een fietswip-wap in elkaar te zetten, natuurlijk wel met hulp van een van de bewoners.  De zelf in elkaar gezette pakketten mochten aan het einde van de middag mee naar huis worden genomen. Na deze inspanning konden de mensen een hapje en een drankje nuttigen, die in de foodtruck werden klaargemaakt.DSCF5876

Het nieuwbouwproject

Aan de Pr. Irenestraat en Pr. Margrietstraat heeft Aannemersbedrijf Kormelink in opdracht van ProWonen acht 2^1 kapwoningen en 22 gezinswoningen gebouwd. Het project is afgelopen zomer opgeleverd.