Seriematige woningbouw

Derde en laatste kijkmoment in Gendt

Derde kijkmoment Het aftellen is nu echt begonnen! Het derde en laatste kijkmoment was gisteren voor de bewoners, maar ook de buurtbewoners. De installateur was ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Lees verder

Het begint er op te lijken in Gendt!

Werkzaamheden De werkzaamheden op de bouwplaats in Gendt raken in een vergevorderd stadium. Het metselwerk aan de gevels is klaar, de dakpannen liggen  er bijna allemaal op en de kozijnen zitten er ook bijna allemaal in.

Lees verder

Viering hoogste punt in Gendt

Feestje waard Naar aanleiding van het bereiken van het hoogste punt op 3 maart 2016 aan de Burchtgraafstraat in Gendt, werd dit op 30 maart gevierd met alle bouwers onder het genot van een hapje en een drankje. Ondertussen werden zij toegesproken door de opzichter van Woonstichting Gendt, Bert Veldpaus.

Lees verder

Hoogste punt bereikt in Gendt!

Heuglijk nieuws uit Gendt De vlag kan uit op de bouwplaats: het hoogste punt is bereikt! Nieuwbouw aan de Burchtgraafstraat Gendt Dit plan betreft 30 appartementen en 5 gezinswoningen aan de Burchtgraafstraat in Gendt en deze woningen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met Woonstichting Gendt. De geplande oplevering is in juli van dit jaar.

Lees verder