100 jaar Kormelink

Terugblik op het jubileumjaar

In 2017 heeft Aannemersbedrijf Kormelink haar 100-jarig bestaan gevierd met medewerkers, klanten en relaties. We hechten veel waarde aan het aangaan van een duurzame relatie met onze klanten en partners. Daarbij biedt ketensamenwerking mogelijkheid tot vernieuwing in de bouwsector. Het thema van het jubileumjaar ‘Samenwerking in de bouw’ hebben we dan ook niet zomaar gekozen. Rondom dit thema zijn diverse festiviteiten georganiseerd, waarbij er aandacht was voor zowel het verleden, het heden als de toekomst van Kormelink. We kijken terug op een bijzonder en ongelooflijk mooi jaar. Hieronder een overzicht van de verschillende festiviteiten.

Relatie-event

In december hebben we voor onze klanten en relaties een inspirerende middag georganiseerd. Naast de visie op ons bedrijf en de toekomst, stonden gastsprekers uitgebreid stil bij het thema ‘Samenwerking in de bouw’.

Schenking goede doelen

Voor het relatie-event hebben we onze gasten gevraagd om een donatie te doen voor een aantal goede doelen; Technieklokaal Berkelstreek, Zorgboerderij Buitenkans Haaksbergen en Kans voor een Kind. Zij hebben de cheque met een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen.

Dagje uit met Estinea

Omdat we ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen veel waarde hechten, genoten ook mensen met een beperking van dit feestelijke jaar. Voor cliënten van Estinea hebben we een dagje uit georganiseerd naar Wildlands Zoo Emmen.

Weekend Rotterdam met medewerkers

Met alle medewerkers en hun partners zijn we in het jubileumjaar afgereisd naar Rotterdam. De overnachting op het SS Rotterdam was al een ware beleving. Maar ook de Markthal, de rondleiding op Katendrecht, overtocht met de watertaxi op de Maas en het diner op de Euromast waren onvergetelijk.

Jubileumdag Vutters

Ook de oud-medewerkers zijn niet vergeten. Samen met hen stapten we in de bus naar een in bedrijf zijnde school en naar een crematorium in aanbouw. Beiden gebouwd door Kormelink. Bij aankomst werden de innovaties en bijzonderheden van het project toegelicht. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner.