Missie en visie

Beleef bouwen bij Kormelink

Aannemersbedrijf Kormelink is een solide familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Vanuit Rietmolen en Haaksbergen worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd in het oosten, midden en westen van het land. Met circa 75 vakspecialisten, bestaande uit een mix van jonge talenten en ervaren professionals, zijn we in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Dat maken we iedere keer opnieuw waar door vast te houden aan een aantal belangrijke pijlers: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid.

Waarom doen we de dingen die we doen?

Het delen van onze kennis en ervaring met alle betrokken partijen binnen het bouwproces. Dat is de belangrijkste drijfveer van Aannemersbedrijf Kormelink. We willen dromen, wensen en ambities verwezenlijken. Zoveel mogelijk initiëren, motiveren en inspireren. Dat is wat Kormelink al een eeuw beweegt en wat tot uiting komt in onze mensen en activiteiten.

Wat maakt onze werkwijze bijzonder?

De mens staat bij Kormelink altijd centraal. We geloven dat persoonlijk contact met opdrachtgevers en aandacht voor ieders ambitie de manier is om het beste uit jezelf en uit onze projecten te halen. Iedere dag weer. Deze ambitie is terug te vinden in onze manier van werken, in het gedrag van onze vakmensen en in de weloverwogen keuzes die we keer op keer maken. De belangrijkste speerpunten hierbij zijn het creëren van klantwaarde en het elimineren van verspillingen om te komen tot het beste project.

We werken graag samen met vaste partners, omdat een optimaal resultaat nu eenmaal vraagt om een optimale samenwerking tussen alle partijen. Dit vergroot de efficiëntie en innovatie van de gehele keten. Een hechte samenwerking bereiken we door de inzet van zelfsturende teams en het stimuleren van ondernemerschap bij alle betrokkenen.

Wat bieden we onze opdrachtgevers?

Steeds vaker vragen opdrachtgevers om een partij die kan voorzien in een totaalbehoefte: van initiatief en ontwerp tot uitvoering en beheer. Kormelink is een ambitieuze bouwpartner in vele bouwdisciplines en beschikt over de kennis, ervaring en betrouwbaarheid om in deze behoefte te voorzien. Een aannemersbedrijf dat zijn vak verstaat en wil bijdragen aan het realiseren van wensen en dromen van haar opdrachtgevers.

Beleef bouwen bij Kormelink