Organisatie en werkwijze

De betrokkenheid van de mensen bij Kormelink is groot. Zij houden van hun vak en gaan tot het uiterste om u als klant tevreden te stellen. Laat de ontwerper meedenken vanaf de prille ideevorming, dat komt het ontwerp en realisatie van uw bouwplan zeker ten goede. Als u wilt, verzorgen en begeleiden we het hele bouwproces: van ontwerp en vergunning tot uitvoering en oplevering.

Klanten die graag samenwerken met Kormelink zijn:

Zo min mogelijk overlast tijdens de bouw of verbouwing

Kormelink werkt voortdurend aan kwaliteitsverbetering in de bouw. Daarbij hoort ook het tot een minimum beperken van bouwoverlast. Tijdens een verbouwing houden onze bouwvakkers rekening met bestaande woonsituaties. Ze laten dagelijks een opgeruimde en veilige werkplek achter. De projectleider houdt u op de hoogte over de voortgang.

Efficiënt bouwmanagement 

Door een reële planning en een efficiënte werkwijze verloopt elke bouwproject snel en soepel. U wilt geen nare ‘financiële verrassing’ achteraf, of miscommunicatie tijdens de bouw. Kormelink realiseert zich dat heel goed. Daarom nemen we een goede voorbereiding heel serieus. In overleg voeren we het volledige bouwmanagement van uw bouwproject. Daarbij is onze projectleider uw vaste contactpersoon. Hij is volledig op de hoogte van de planning en de voortgang en stuurt bij waar nodig.

Zenderenbrink-022 Appelhof0Beckum-001_web Haaksbergen_Scholtenhagenweg_02_web

Zorgeloos bouwen

Met Aannemersbedrijf Kormelink weet u waar u aan begint. Wij zorgen dat we gemaakte afspraken nakomen. Een beproefde werkwijze welke leidt tot tevreden klanten.

Meer weten over bouwen met Aannemersbedrijf Kormelink?

Mail of bel 0545 22 12 81 voor een afspraak. We maken graag en vrijblijvend tijd voor u vrij.