Vestiging Haaksbergen

Bouwbedrijf Brevink wordt Aannemersbedrijf Kormelink

Naast onze hoofdvestiging in Rietmolen kunnen wij u vanuit onze vestiging in Haaksbergen ook van dienst zijn. In 2003 heeft Kormelink Bouwbedrijf Brevink in Haaksbergen overgenomen en sinds 2018 draagt het ook de naam Kormelink. Hiermee is het bouwbedrijf in Haaksbergen een officiële vestiging van Kormelink. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid en bovendien werkten beide bedrijven al langer vanuit dezelfde visie.

Wij bieden u een volledig pakket aan diensten inclusief de bijbehorende service en begeleiding. We beschikken over een team van vakkundige medewerkers die garant staat voor inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid. Beleef het bouwen bij Kormelink en ga met ons in gesprek over uw bouwplannen. Uw contactpersoon van de vestiging in Haaksbergen is Sindy Kenkhuis. Zij is te bereiken op nummer 053 – 572 12 59 / 06-8322 4865

Hoe het bijna 70 jaar geleden begon

Fietsend naar de bouwplaats
Timmerman Theo Brevink neemt in 1949 het besluit om voor zichzelf te beginnen. Bouwbedrijf Brevink in Haaksbergen is gevestigd in de schuur in zijn tuin aan de Klaashuisstraat. De werkplaats en de opslag bevinden zich in de naastgelegen woning. Nadat hij een tijd lang met de fiets de bouwplaatsen rond is gegaan, krijgt hij een auto in bruikleen. Dit zorgt voor een verdere uitbouw van het bedrijf.

Familiebedrijf
In 1975 nemen zijn zoons, Jan en Henny Brevink, de zaak over. Zij gaan na hun opleiding direct aan de slag in het familiebedrijf. De eerste 20 jaar is Jan aan het werk in Enschede bij de fabriek Schuttersveld en bij Vliegbasis Twente. De eerste straalreflectoren voor de starfighters zijn dan ook door Brevink gebouwd. Daarnaast zorgde Jan voor de acquisitie en alle zaken op de bouwplaats. Henny droeg zorg voor de werkvoorbereiding en alle (machinale) timmerwerkzaamheden. Zo vulden de broers elkaar goed aan.

Overname
In 2002 wordt Aannemersbedrijf Kormelink benaderd om Bouwbedrijf Brevink over te nemen. Het bedrijf verplaatst zich naar de huidige locatie aan de Spinnerstraat 9. Dit pand is destijds gebouwd door Bouwbedrijf Brevink voor de firma Wolbert Chemicaliën. In 2018 wordt besloten om ook het uiterlijk van Brevink aan te passen aan dat van Kormelink. Hiermee is het bouwbedrijf in Haaksbergen ook een officiële vestiging van Kormelink.

Contact

Uw contactpersoon van de vestiging in Haaksbergen is Sindy Kenkhuis. Zij is te bereiken op nummer 053 – 572 12 59 of via 06-8322 4865 of per mail op s.kenkhuis@kormelinkhaaksbergen.nl