Medewerker machine onderhoud en magazijn gezocht (32-40 uur)

Wij zijn opzoek naar een medewerker machine onderhoud en magazijn die ons team op onze vestiging in Rietmolen komt versterken. Ben jij iemand die van aanpakken weet? Die secuur werkt en het leuk vindt om mensen om zich heen te hebben en te helpen? Word jij er enthousiast van machines een tweede leven te geven? En ben je iemand die graag in een ontzettend leuk team werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet dat er dan uit? Een collega vertelt het je:

’s Ochtends begint de dag al vroeg, want de timmermannen die rijden uit in alle busjes en jij helpt ze met de laatste spullen inpakken. Dat is niet zo’n probleem, want gisteren aan het einde van de dag heb je alles wat ze nodig hebben al voor ze klaar gelegd. Zo, de mannen zijn weg naar de bouw. En wat blijkt, één van de decoupeerzagen heeft wat aandacht nodig. Niks wat jij niet kan natuurlijk! Die machines; daar weet jij wel raad mee. Tussendoor leg je het deurbeslag klaar voor één van de timmermannen. Ze kregen een spoedklus tussendoor en hadden het deurbeslag niet in de auto liggen. Samen met de bedrijfsleider timmerfabriek zorg je ervoor dat het magazijn op orde blijft. Natuurlijk betekent dat ook dat je de werkplekken schoon en netjes houdt. Dat maakt onze werkplek veilig. Ook help je de bedrijfsleider timmerfabriek om de voorraad op orde te houden. Dit alles heb je de afgelopen weken geleerd na een paar goede inwerkweken. Kortom: je hebt al lekker je weg gevonden binnen Kormelink en weet je werkdagen goed te vullen met allerlei verschillende werkzaamheden.

Zoek jij een afwisselende, zelfstandige functie, waarbij je voldoende ondersteuning maar ook zeker verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt? Een functie bij een betrokken organisatie met alleen maar leuke mensen in dienst? Dan ben je meer dan welkom bij Kormelink!

Wie zijn we?

Bouwen is meer dan stenen stapelen. Bouwen gaat bij Kormelink vooral om mensen. Ons familiebedrijf bestaat al ruim een eeuw en telt intussen ruim 75 vakspecialisten. We dragen iedere dag bij aan het succes van de onderneming, door invulling te geven aan de waarden die we belangrijk vinden: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid. Vanuit die waarden delen we onze kennis en ervaring ook graag met alle andere partijen binnen het bouwproces. Samen willen we dromen, wensen en ambities van mensen verwezenlijken. Op die manier maken we van bouwen een belevenis.

Wat kun jij verwachten?

• Een fijn en stabiel team
• Ondersteuning op maat
• Verantwoordelijkheid en vertrouwen wanneer jij er klaar voor bent
• Intentie om een overeenkomst voor langere tijd aan te gaan
• Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Wat ga jij doen?

• Ondersteunen van de vaklieden door materiaal en materieel klaar te zetten
• Bouw machines onderhouden en een tweede leven geven
• Het magazijn bijhouden op gebied van voorraad en netheid
• Trots zijn op dat je elke dag naar Kormelink kan om lekker te werken

Wat wordt er van jou gevraagd

• Affiniteit met het onderhoud van machines
• Je bent secuur en precies met de voorraad
• Je vindt het fijn om in een nette werkplaats te werken
• Je bent een teamspeler en helpt anderen waar dat kan

Waar ben jij sterk in?

Jij weet van alles wat, wilt graag onderdeel zijn van een team, vindt het leuk om met mensen te werken, kunt goed prioriteiten stellen en deinst niet terug voor een opdracht tussendoor. Wij verwachten zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mail met daarin je motivatie en CV naar Inéz Meyer via i.meyer@kormelinkbouw.nl.