Op zoek naar een startersfunctie of traineeship in de bouw?

Ben je pas afgestudeerd en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan is de functie (junior) werkvoorbereider, (junior) calculator of (junior) uitvoerder misschien wel iets voor jou!

Weet je nog niet precies wat bij je past? Kies dan voor een traineeship binnen Kormelink (MBO- of HBO niveau). Bij ons krijg je de kans om je breed te oriënteren of je direct te specialiseren in verschillende functies binnen onze organisatie. Bijvoorbeeld als werkvoorbereider, calculator, uitvoerder of BIM-modelleur.

Tijdens een periode van twee jaar leer je ons bedrijf goed kennen en maak je deel uit van een hecht en open team. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een nuchtere organisatie waarin het opleiden van (jonge) mensen hoog in het vaandel staat.

Een traineeship is een mooie kans om jouw carrière te starten. Naast de ervaring die je op gaat doen binnen de organisatie, houd je je ook bezig met een organisatievraagstuk. Het vormgeven van jouw traineeship is in overleg, op basis van jouw ambities en interesses. Tijdens jouw gehele traineeship koppelen we jou aan een vaste mentor/begeleider. Dit is een collega die jou motiveert om het beste uit jouw traineeship en persoonlijke ontwikkeling te halen.

Op dit moment hebben wij de volgende mogelijkheden:

  • Vacature (junior) Werkvoorbereider: als Werkvoorbereider zorg je voor de organisatorische en technische voorbereiding van één of meerdere bouwprojecten. Ook bewaak je het proces en de kosten tijdens de uitvoering van bouwprojecten. We nemen je op in een projectteam die bestaat uit onder andere een projectleider en uitvoerder. Hierbij draag je zorg voor een efficiënt bouwproces. De projecten ontwikkelen en realiseren we met BIM en LEAN.
  • Vacature (junior) Calculator: als Calculator ben je verantwoordelijk voor de juiste prijsvorming en objectieve kostenindicatie van het bouwen, onderhouden of renoveren van een bouwwerk in zowel woning- als utiliteitsbouw. Je denkt mee met de klant om zo een volledig, realistisch en haalbaar mogelijk voorstel te doen binnen de wensen en verwachtingen van hen. Je werkt hierbij samen met een (senior) calculator om je zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.
  • Vacature (junior) Uitvoerder: als Uitvoerder ben je (onder begeleiding) verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van projecten, waarbij je samenwerkt met de werkvoorbereider(s) en projectleider. Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden hoort tot jouw takenpakket en daarbij stuur je de ploegen buiten en externe partijen aan tijdens de uitvoering. Daarnaast bewaak je de kosten en opbrengsten van projecten en zorg je voor een juiste en tijdige administratieve afhandeling. Je signaleert meer- en minderwerk en bent goed op de hoogte van de contracteisen en de ontwikkelingen van jouw projecten.
  • Traineeship Bouw: als Trainee Bouw doe je op verschillende gebieden werkervaring op. Dit kan bij de uitvoering van één van onze projecten zijn of je loopt mee op één van de afdelingen Voorbereiding, Calculatie, Uitvoering en/of Service en Onderhoud of Verduurzaming (SOV). Je gaat aan de slag met diverse nieuwbouw-, renovatie-, woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten.
  • Traineeship Innovatie & Ontwikkeling: als Trainee Innovatie & Ontwikkeling houd jij je bezig met de organisatie en marktomgeving. Denk hierbij aan het inrichten en veranderen van de organisatie op het gebied van Innovatie & Ontwikkeling. Zo ga je op zoek naar ontwikkelingen en implementeer je innovatieve concepten binnen de bouwsector op een effectieve manier. Je adviseert bijvoorbeeld over verduurzaming en prefab ontwikkelingen aan je interne collega’s. Op deze manier draag je bij aan het verhogen van de innovatieve kracht binnen ons bedrijf. Ook het voorkomen van onnodige verspilling tijdens processen, rekening houdend met het minimaliseren van kosten, optimalisering van kwaliteit en planning, valt onder jouw traineeship. We verwachten bovendien jouw kritische blik op het creëren van waarde.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Inéz Meyer: i.meyer@kormelinkbouw.nl


Beleef bouwen bij Kormelink

Bouwen is meer dan stenen stapelen. Bouwen gaat bij Kormelink vooral om mensen. Ons familiebedrijf bestaat al ruim een eeuw en telt intussen ruim 75 vakspecialisten. We dragen iedere dag bij aan het succes van de onderneming, door invulling te geven aan de waarden die we belangrijk vinden: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid. Vanuit die waarden delen we onze kennis en ervaring ook graag met alle andere partijen binnen het bouwproces. Samen willen we dromen, wensen en ambities van mensen verwezenlijken. Op die manier maken we van bouwen een belevenis.

Onze timmerlieden en bouwvakkers beheersen het ambachtelijke vakwerk van huis uit. Maar als bouwers staan wij ook bekend om vooruitstrevendheid in bouwtechnische oplossingen en moderne technieken. Ons streven is om samen met onze klanten, dromen en wensen om te zetten in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct volledig naar wens van onze klanten. Vanaf de initiatiefase tot en met de beheer- en onderhoudsfase.

Deze ambitie is terug te vinden in onze manier van werken, in het gedrag van onze medewerkers en in weloverwogen keuzes die we keer op keer maken tijdens het realiseren van onze projecten. Met minimalisering van kosten, optimalisering van kwaliteit, duurzaamheid, planning en een kritische blik op het creëren van waarde.