Timmerman Hout Skelet Bouw gezocht (32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar een Timmerman Hout Skelet Bouw die ons team op onze vestiging in Rietmolen komt versterken. Ben jij iemand die van aanpakken weet? Die secuur werkt en die het leuk vindt om mensen om zich heen te hebben? Word jij enthousiast van het maken van unieke HSB elementen? En ben je iemand die graag in een ontzettend leuk team werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze timmerfabriek zijn wij op zoek naar iemand die ons wil ondersteunen met het in elkaar zetten van HSB elementen. Hoe ziet dat er dan uit? Een collega vertelt het je:

’s Ochtends begint de dag al vroeg, want de timmermannen die rijden uit in alle busjes en jij hebt gisteren een machtig mooi element voor ze klaargemaakt. Alles staat klaar en het is nu alleen even opladen. Soms kan je mee naar de bouw om jouw mooie staaltje vakwerk te helpen monteren en het laatste stukje afwerking daar te verzorgen. Maar over het algemeen sta jij lekker in de timmerfabriek. Vandaag start een nieuw project wat betekent dat er weer nieuwe tekeningen voor je klaarliggen. Na deze even te hebben bestudeerd met je collega én een kop koffie kun je aan de slag. Het is een mooie nieuwe opdracht om samen te maken. Een heel groot element, waar jij je vol op kunt uitleven. Je kent de machines en materialen als geen ander, dus dit ga jij eens even fixen. De extra uitdaging van vandaag is dat je ook de vraag krijgt om de dozen voor de elektra en de bedrading alvast aan te leggen in het element. Dat zie je niet elke dag! Natuurlijk betekent dat ook dat je je werkplek schoon en netjes houdt. Dat maakt onze werkplek veilig. Kortom: je hebt al lekker je weg gevonden binnen Kormelink en weet je werkdagen goed te vullen met allerlei verschillende werkzaamheden.

Zoek jij een afwisselende, zelfstandige functie, waarbij je voldoende ondersteuning maar ook zeker verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt? Een functie bij een betrokken organisatie met alleen maar leuke mensen in dienst? Dan ben je meer dan welkom bij Kormelink!

Wie zijn we?

Bouwen is meer dan stenen stapelen. Bouwen gaat bij Kormelink vooral om mensen. Ons familiebedrijf bestaat al ruim een eeuw en telt intussen ruim 75 vakspecialisten. We dragen iedere dag bij aan het succes van de onderneming, door invulling te geven aan de waarden die we belangrijk vinden: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid. Vanuit die waarden delen we onze kennis en ervaring ook graag met alle andere partijen binnen het bouwproces. Samen willen we dromen, wensen en ambities van mensen verwezenlijken. Op die manier maken we van bouwen een belevenis.

Wat kun jij verwachten?

• Een fijn en stabiel team
• Verantwoordelijkheid en vertrouwen
• Intentie om een overeenkomst voor langere tijd aan te gaan
• Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Wat ga jij doen?

• Seriematige, maar ook unieke HSB elementen maken. In beide gevallen leuke uitdagende opdrachten om aan te werken
• Tekeningen lezen en vertalen naar een écht topproduct
• Elektra aanleggen in de prefab elementen
• Soms mee naar de bouw om daar je eindresultaat te monteren
• Trots zijn op dat je elke dag naar Kormelink kan om lekker te werken

Wat wordt er van jou gevraagd

• Je bezit een gezonde dosis ruimtelijk inzicht en kunt tekeningen lezen als geen ander
• Je vindt het fijn om in een nette werkplaats te werken
• Je bent een teamspeler en helpt anderen waar dat kan
• Je bent bereid je mee te ontwikkelen in een snel veranderende sector

Waar ben jij sterk in?

Jij weet van alles wat, wilt graag onderdeel zijn van een team, vindt het leuk om met mensen te werken, kunt goed prioriteiten stellen en deinst niet terug voor een opdracht tussendoor. Wij verwachten zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mail met daarin je motivatie en CV naar Inéz Meyer via i.meyer@kormelinkbouw.nl.