Vacature: Teamleider Service, Onderhoud & Verduurzaming

Overtuigend, ondernemend & vernieuwend

Rietmolen, fulltime

Functieprofiel

Wij zijn op zoek naar een Teamleider voor onze afdeling Service, Onderhoud & Verduurzaming. Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de afdeling en ben je de verbindende schakel met directie. Met jouw gedegen bedrijfskundige inzicht, dienstverlenende instelling en natuurlijke manier van leidinggeven, ben je in staat de gezamenlijk opgezette visie en strategie te vertalen naar commercie, organisatie en uitvoering.

In deze dynamische en afwisselende sleutelfunctie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het door jou opgestelde afdelingsplan. Je zit werkvergaderingen voor, stelt prioriteiten, maakt besluiten en zet medewerkers in hun kracht. Het zelfstandige en deskundige team verzorgt de uitvoering, daar waar nodig stuur je bij.

Naast het aansturen en doorontwikkelen van de afdeling ben je in staat om serviceconcepten te creëren en door te ontwikkelen. Dit doe je door te luisteren naar de wensen en behoeften van (potentiële) klanten, onderzoek te (laten) doen naar de technische-, financiële- en organisatorische haalbaarheid en toe te zien op de uitvoering. Daarnaast signaleer je acquisitiekansen en ben je in staat om een relatienetwerk op en uit te bouwen. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Algemeen Directeur.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 • Aansturen en professionaliseren van de afdeling Service, Onderhoud & Verduurzaming, bestaande uit ongeveer 25 medewerkers
 • Opstellen van een jaarlijks plan inclusief omzet-, marge- en resultaatdoelstellingen en een investeringsbegroting
 • Voorzitten en leiden van de werkvergaderingen en contact onderhouden met opdrachtgevers
 • Signaleren van acquisitiekansen en relatiebeheer met bestaande klanten
 • Creëren van betrokkenheid binnen het team door het identificeren, ontwikkelen en benutten van het talent van je collega’s
 • Deelnemen aan de ontwikkelteams van innovatieve concepten en werkprocessen
 • Sparringpartner voor de directie over de lopende zaken en de (toekomstige) ontwikkelingen en kansen binnen de bouwbranche

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • HBO werk- en denkniveau. Opleidingsrichting (Technische) Bedrijfskunde, BK5, Facility Management, Bouwkunde, Bouwinstallatie of vergelijkbaar
 • Leidinggevende capaciteiten, natuurlijk en besluitvaardige leider
 • Affiniteit of ervaring met het vermarkten van (bouwkundige) service-, onderhoud- of verduurzamingsconcepten
 • Aandacht en oog voor de dienstverlening behorende bij de uit te voeren werkzaamheden en gevoel voor serviceconcepten
 • Organisatorische en/of praktische bouwkundige kennis is een pré

Wat krijg je ervoor terug?

 • Vast dienstverband voor onbepaalde tijd binnen Aannemersbedrijf Kormelink
 • Goed salaris
 • Auto, laptop en mobiel
 • CAO Bouw & Infra
 • Flexibele werktijden
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling in projecten, opleidingen en cursussen
 • Je komt te werken in een innovatieve onderneming, in een jong en dynamisch team dat denkt in kansen en mogelijkheden

Bedrijfsomschrijving

Aannemersbedrijf Kormelink is een solide familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Vanuit Rietmolen en Haaksbergen ontwikkelen en realiseren we projecten in het oosten en midden van het land. Met circa 75 vakspecialisten, die bestaan uit een mix van jonge talenten en ervaren professionals, zijn we in staat om klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele manier te bedienen. Dat maken wij iedere keer opnieuw waar door vast te houden aan een aantal belangrijke pijlers: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid.

De afdeling SOV (Service, Onderhoud & Verduurzaming) is een zelfstandige afdeling binnen Kormelink ( ongeveer 25 werknemers) en is al vele jaren een vaste partner voor verschillende bedrijven. Wij werken voor bijvoorbeeld vastgoedeigenaren, beheerders, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en particulieren. De afdeling SOV bestaat uit de volgende onderdelen: projecten in renovatie & verduurzaming, 24/7 klussen- en storingsdienst, mutatieonderhoud, meerjarig onderhoud en verbouw- en onderhoudswerken.

www.kormelinkbouw.nl

Geïnteresseerd?

Wij hebben Siebert & Wassink gevraagd om ons te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Teamleider Service, Onderhoud & Verduurzaming.

Zij streven ernaar om de werving- en selectieprocedure van de vacature Teamleider Service, Onderhoud & Verduurzaming uiterlijk in april 2021 af te ronden. Van deze planning kan afgeweken worden. Reageer daarom snel voordat de positie ingevuld is!

Kijk voor meer informatie op de website van Siebert & Wassink of neem contact op met Tom Munster van Siebert & Wassink:

t: 053 480 35 50

m: 06 430 307 99

e: munster@siebertwassink.nl