Stage / afstuderen

Stage / afstuderen

Wil jij een stageplaats of afstuderen bij het ‘Beste Leerbedrijf’?

Onderstaande onze huidige afstudeerstudeeropdrachten:

Aannemersbedrijf Kormelink is verkozen tot het ‘Beste Leerbedrijf Middenkader Nederland 2010’. We bieden een goede leeromgeving voor leerlingen en stagiaires in de bouwsector. We besteden veel aandacht aan de praktische scholing en het sturen en motiveren van de vakman in opleiding op alle niveaus. Er zijn continue leerlingen en stagiaires binnen ons bedrijf aan het werk. We zorgen voor goede begeleiding door gediplomeerde medewerkers.

Erkend Leerbedrijf SBB

Voor een goede praktijkopleiding worden leerlingen vanuit het opleidingscentrum geplaatst bij erkende leerbedrijven. Aannemersbedrijf Kormelink is erkend als leerbedrijf en wij hebben leerlingen in dienst die een opleiding volgen in de bouw.

 

logo_ecabo_grijs_blauw_verkleindErkend Leerbedrijf Ecabo

Op het gebied van economische en administratieve beroepen investeren wij in de toekomst van jongeren. Samen met de Ecabo zorgen we ervoor dat het bedrijfsleven de medewerkers krijgt die het nodig heeft.

 

Functieomschrijving:

Ben jij een gemotiveerde student Bouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische stage- of afstudeerplek? Binnen onze organisatie zijn diverse mogelijkheden en samen met jou zoeken we een geschikte plek om je stage te voldoen of je afstudeerproject uit te voeren.

Functie-eisen:

  • Studerend aan HBO Bouwkunde en op zoek naar een leerzame stage of afstudeerplaats;
  • Je bent gedreven, enthousiast en leergierig;
  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband goed werken;
  • Kennis van BIM / Revit is een pré.

Enthousiast?

Stuur je CV met motivatie naar info@kormelinkbouw.nl.