Afstuderen en stage

Afstuderen

Aannemersbedrijf Kormelink zoekt afstudeerders

Zit jij in je laatste fase van je studie en ga je binnenkort afstuderen? Kom dan afstuderen bij aannemersbedrijf Kormelink.

Aannemersbedrijf Kormelink is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring. Vanuit Rietmolen en Haaksbergen worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd in het oosten, midden en westen van het land. Kormelink houdt zich vast aan vier belangrijke pijlers: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid. Kormelink participeert in de innovatiehub Haaksbergen om kennis te delen, te leren en te verbeteren. Niet alleen op bouwtechnisch vlak, maar bijvoorbeeld ook wanneer het gaat om de werving van medewerkers, stagiaires en de verbetering van het contact met scholen. “Door onszelf open te stellen, samen te werken, van elkaar te leren en voortdurend te verbeteren, werken we samen aan de toekomst van Haaksbergen” aldus eigenaar Walter Kormelink.

Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame hbo-stage bij Kormelink waar jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen;
  • Een goede werksfeer met collega’s en medestudenten die je graag willen helpen;
  • Een inhoudelijke bedrijfsbegeleider binnen Kormelink en een procesbegeleider waaraan je alles kan vragen rondom je stage- of afstudeerproces;
  • Een stagevergoeding;
  • Vrijheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij de overige Hub-bedrijven, om een divers bedrijvennetwerk op te bouwen.

Ga jij deze uitdaging aan?                                                                                                    

Ben jij een HBO student die een uitdagend afstudeeronderzoek zoekt en heb jij kennis van bouwkunde, (technische) bedrijfskunde, recht, (installatie)techniek, commerciële economie of communicatie? Help ons dan inzicht te krijgen in diverse vraagstukken en onze medewerkers daarover te adviseren.

Kijk voor al onze afstudeeropdrachten op https://innovatiehubhaaksbergen.nl/opdrachten/. Heb je zelf een voorstel of een idee voor een afstudeeronderzoek; wij zijn nieuwsgierig!

Is één van deze afstudeerstages jouw perfecte match of heb je zelf een voorstel of een idee voor een afstudeeropdracht en wil je het liefst meteen al beginnen? Laat het ons weten door je cv en motivatie te mailen naar de innovatiehub-manager Veerle Heijkoop.

Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Veerle Helpt je graag!

Veerle Heijkoop Manager innovatiehub Haaksbergen

manager@innovatiehubhaaksbergen.nl | 0629377682 | www.innovatiehubhaaksbergen.nl

Ook kun je je cv en motivatie mailen naar l.brummelhuis@kormelinkbouw.nl, medewerker Communicatie & HR bij aannemersbedrijf Kormelink.

Stage 

Erkend Leerbedrijf SBB

Voor een goede praktijkopleiding worden leerlingen vanuit het opleidingscentrum geplaatst bij erkende leerbedrijven. Aannemersbedrijf Kormelink is erkend als leerbedrijf en wij hebben leerlingen in dienst die een opleiding volgen in de bouw.

Erkend Leerbedrijf Ecabo

Op het gebied van economische en administratieve beroepen investeren wij in de toekomst van jongeren. Samen met de Ecabo zorgen we ervoor dat het bedrijfsleven de medewerkers krijgt die het nodig heeft.

Enthousiast?

Je kunt je cv en motivatie mailen naar l.brummelhuis@kormelinkbouw.nl, medewerker Communicatie & HR bij aannemersbedrijf Kormelink.