Project Coördinator gezocht!

Ben jij klaar voor jouw nieuwe functie als Project Coördinator Nieuwbouw, Verbouw en Onderhoud? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor op ons kantoor in Haaksbergen.

Over Kormelink

Bouwen beleef je bij Kormelink! Al ruim 100 jaar bouwen we in het midden en oosten van Nederland de mooiste utiliteit projecten en woningen. Daarnaast maken we ook renovatie en verduurzaming projecten en bieden we meerjarig en klein onderhoud aan. Eén ding wat zeker is: geen enkel project is hetzelfde. Van werken waar de tent open moet blijven tot volledige nieuwbouw, snelle transformaties en verduurzaming tot in de puntjes, niets is ons te gek. Met ons team van 75 vakspecialisten zorgen we er samen voor dat we kwaliteit neerzetten met een persoonlijke aanpak. Bij Kormelink vinden we dan ook dat bouwen niet alleen maar stenen stapelen is. Achter elk project zit een mens met een droom, wens of ambitie waar we samen mee aan de slag gaan deze waar te maken.

Op jou kunnen we bouwen!

Met de ervaring die jij hebt opgedaan in de praktijk weet je precies wat je allemaal kan tegen komen op de bouw. Als project coördinator nieuwbouw, verbouw en onderhoud zal geen enkele dag er hetzelfde uit zien. Je ziet het project van A tot Z. Je hebt het eerste contact met de klant, calculeert vervolgens het project en zodra je het aan hebt genomen, start de realisatie. Je pakt de werkvoorbereiding op en helpt het in uitvoering brengen. Dit doe je met ondersteuning van het hele team. Prioriteiten zijn belangrijk voor je en daarbij staat de opdrachtgever altijd op één.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die zich verder wil ontwikkelen en warm wordt van het hele proces van de bouw. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat het contact met klanten en leveranciers goed wordt onderhouden. Je bent flexibel, vooral ook lekker nuchter en hebt de bouw helemaal onder controle. Je bent niet bang om mee naar de klant te gaan en pikt dan precies de prioriteiten eruit die de klant van ons vraagt. We helpen graag jouw carrière een stap verder dus samen kijken naar ontwikkelmogelijkheden hoort hier helemaal bij.

Wat bieden wij?

  • Een warm team;
  • Een dynamische organisatie met de mogelijkheid om mee te kijken bij alle aspecten van de bouw en waar je jouw innovatieve ideeën zelf mag implementeren;
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals de klant voor jou op één staat, ben jij onze eerste prioriteit;
  • Geen project hetzelfde als de vorige;
  • De leukste werken, dichtbij huis;
  • De leukste borrels en feestjes.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je cv naar sollicitaties@kormelinkbouw.nl of bel direct met HR op nummer 0545 22 12 81. We komen graag met je in gesprek middels een eerste kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd.

Solliciteer direct