Groot onderhoud 22 woningen in Borculo

Uitvoering in bewoonde staat met veel aandacht voor de bewoners

In bewoonde staat voeren we groot onderhoud uit aan 22 woningen aan de Morsmanhof in Borculo. Na oplevering zijn de woningen weer volledig klaar voor de toekomst. We vervangen bijvoorbeeld de zinken dakgoten, groepenkast, voordeuren, dakbedekking en het oude glas voor HR++ beglazing. Daarnaast verwijderen we het asbest, reinigen we de bestaande kanalen rondom de MV-box die wordt vervangen door een Co2-gestuurde box, renoveren we de douche/toilet en de keuken en voeren we schilderwerk aan de buitenkozijnen uit. In de woningen plaatsen we daarnaast nieuwe luifels, brengen we dakisolatie aan en maken we van de bergruimte op de verdieping een extra slaapkamer. Per woning beoordelen we of het voegwerk in de gevel moet worden aangepakt.

We voeren dit project uit in opdracht van ProWonen.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Renovatie Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk