Groot onderhoud 15 woningen De Koppel in Borculo

Een ingrijpende operatie

In Borculo mochten wij in opdracht van corporatie ProWonen uitvoering geven aan groot onderhoud aan 15 woningen in de wijk De Koppel, naar ontwerp van Christiaan Wieggers.

Wij hebben deze woningen compleet vernieuwd; eigenlijk zijn alleen de vloer en het binnenspouwblad op hun plek gebleven. De werkzaamheden waren zo ingrijpend dat de bewoners tijdelijk een andere woning kregen toegewezen.

We hebben de woningen voorzien van een nieuw dak, een nieuwe buitengevel en nieuwe isolatie. Bovendien hebben we de badkamer, de keuken en het toilet vernieuwd. Al met al hebben onze werkzaamheden geresulteerd in een sterke toename van het wooncomfort. De woningen kunnen weer vele jaren vooruit.

Al met al hebben onze werkzaamheden geresulteerd in een sterke toename van het wooncomfort.

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Renovatie Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk