Groot onderhoud 24 woningen Zelhem

24 woningen verduurzaamd

Groot onderhoud van 24 woningen. In de woningen zijn douche, toilet en keuken aangepakt. Op de verdieping is een tweede slaapkamer gerealiseerd. De trap is vernieuwd en de slaapkamer is voorzien van een nieuw en groter dakraam. Het aanwezige asbest is op een verantwoorde en veilige manier verwijderd. Daarnaast zijn de huizen energiezuinig gemaakt door het isoleren van de vloer, het aanbrengen van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en het isoleren van het dak. De spouwmuur is na-geïsoleerd en de huizen hebben een mechanische ventilatie gekregen. Buiten zijn er nieuwe buitenbergingen geplaatst en achterpaden aangelegd.

 

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Renovatie Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk