Woningen en appartementen in Hengevelde

Schakelwoningen en appartementen

In Hengevelde, in de nieuwe woonwijk De Marke III, hebben we in opdracht van Viverion vier duurzame schakelwoningen en vier appartementen gebouwd. Voor Hengevelde een bijzonder project, aangezien de woningen door Viverion te huur in plaats van te koop zijn aangeboden.

Het ontwerp bestaat uit twee bouwdelen: twee geschakelde woningen met aan de buitenzijde de appartementen. De appartementen onderscheiden zich in ontwerp door de gestukadoorde buitengevel; wat zorgt voor een mooie variatie in het gevelbeeld. De woningen hebben aan de achterkant grote glaspartijen, waardoor er veel lichtinval ontstaat. Ook heeft elke woning een achteringang en een eigen berging in de achtertuin.

Het project is energiezuinig door o.a. zonnepanelen en een hoge isolatiewaarde.

 

 

De glaspartijen aan de achterkant zorgen voor veel lichtinval bij de woningen en appartementen.

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk