Historisch pand in Groenlo

Historisch pand in Groenlo

In Groenlo verbouwden en renoveerden we een historisch pand bestaande uit een winkel en twee bovenliggende appartementen naar een ontwerp van architect Paul Wolters.

De voor- en zijgevels van het pand renoveerden en restaureerden we. Aan de achterzijde kozen we voor nieuwbouw. De binnenkant van het pand onderging een complete metamorfose.

Het pand stond voor de door ons uitgevoerde werkzaamheden langere tijd leeg. Bij de start van het project, vonden wat sloopwerkzaamheden plaats. Dit gebeurde heel voorzichtig, omdat het een pand uit ca. 1880 stamt en er een aantal elementen bewaard moest blijven.

In april 2018 startten we met de werkzaamheden en in oktober van datzelfde jaar leverden we het winkelgedeelte en de appartementen op.

Een pand uit ca. 1880 renoveren is bijzonder!

Jaren woongenot

door slimme aanpak

Vaak wordt gedacht aan het slopen van een pand. Maar een duurzame oplossing bij bestaande bouw kan ook geboden worden door er een nieuwe uitstraling of invulling aan te geven. Bijvoorbeeld door groot onderhoud uit te voeren. Wij denken graag mee en geven advies op maat over verduurzaming, transformatie of renovatie. Want ieder project is anders.

Geïnspireerd geraakt?

Renovatie Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk