Hoekwoning Enschede

Nieuwbouw van een moderne woning met een bijzondere architectuur mede door de materiaalkeuze en de glaspartijen. De achtergevel is voorzien van een  vliesgevel met  veel glas en blank geanodiseerde profielen.  De voorgevel is voorzien van gevelstucwerk in combinatie met glaspartijen. Op de 3e verdieping is een grote werkruimte met een dakterras. Hier zijn de gevels aan de voor – en achterzijde ook van aluminium vliesgevel gemaakt.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk