Kindcentrum Emmer Compascuum

De gevels en de ramen zorgen voor natuurlijke lichtinval

In Emmer-Compascuum bouwen we een nieuw Kindcentrum. Het gebouw is ontworpen door Kristinsson Architecten. In het Kindcentrum komen meerdere basisscholen en twee voorscholen.

Het gebouw heeft op de gevel meerdere lichtgaten. Samen met de vele ramen in het gebouw creëert dit veel natuurlijke lichtinval. De invulling van het plein wordt vormgegeven door een speciale pleincommissie. Aan de voorzijde van het gebouw komt een ‘Kiss en Ride’ strook, hier kunnen kinderen worden afgezet en opgehaald. Aan de rechterkant van het Kindcentrum komt een ruime parkeerplaats.

Het Kindcentrum wordt opgebouwd met prefab betonwanden met een stalen constructie door middel van kolommen en hoedliggers, waarop de eerste verdieping en dakvloer wordt gelegd. De buitenschil bestaat uit metselwerk met mooie mix van kleuren. Tussen de aluminium kozijnen is het metselwerk donker, met een type steen van Hilversumsformaat. Al met al heeft het gebouw straks een unieke uitstraling door de verschillende kleuren in het metselwerk.

Een nieuw gebouw

voor het leven

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouwprojecten. Multifunctionaliteit, duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. We zijn in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Daarbij maken wij heldere keuzes en afspraken op het gebied van taakverdeling en projectmanagement.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk