Klassieke villa in Lochem

Zo tijdloos kan een klassieke woning zijn

In Lochem mochten wij deze klassieke villa realiseren, volgens een ontwerp dat perfect aansluit bij de sfeer van de monumentale omgeving. De villa heeft een hoog afwerkingsniveau met rijke details. De luxe uitstraling wordt onderstreept door de statige entree, de veranda en de royale serre. De symmetrische opzet geeft deze villa een krachtig karakter en een tijdloze allure. Er is voldoende ruimte voor een praktijkruimte of kantoor aan huis.

Bouwen met Kormelink betekende voor ons een prettige samenwerking, goede communicatie en een prachtig huis.

Famillie Kapper, bewoners

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk