Moderne villa in Zeist

Sterk staaltje vakmanschap

Deze moderne villa, waar geen enkele gevel recht is, hebben we opgeleverd in Zeist. De villa is in bouwteam gerealiseerd. Het bouwteam bestond uit  Engel Architecten, installatiebedrijf G. Van Dam en Kormelink. Een sterk staaltje vakmanschap. De houten buitenkozijnen, de constructie voor de lichtstraat; we maakten het allemaal zelf. Ook hebben we het aluminium zetwerk zelf ingemeten en omgezet naar productietekeningen.

Een deel van de houten buitenkozijnen werd in onze werkplaats al ingebouwd, waardoor houtskeletbouwelementen voor de voor- en achtergevels ontstonden van wel 3 x 5 meter.  Een prettige werkwijze, omdat precisiewerk als dit het beste kan worden uitgevoerd in de werkplaats,. Daar hebben we alle materialen en gereedschappen bij de hand en zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bijzonder zijn ook de handgemaakte pannen en stenen die uit Denemarken zijn overgekomen. Mooie, natuurlijke producten die uitstekend tot hun recht komen in de bosrijke omgeving.

 

 

 

De vele schuine gevels zijn een lust voor het oog.

Een droomwoning

voor het leven

Ons doel is om samen met onze klanten dromen en wensen te vertalen in een woning waarin ze zich thuis voelen. Een goed doordachte woning die degelijk, efficiënt, vakkundig en duurzaam gebouwd is. Hierbij is niet alleen een optimaal eindproduct een streven, ook de weg ernaartoe. Iedere fase van de bouw, van ontwerp tot vergunning en van realisatie tot oplevering, vullen we zo persoonlijk mogelijk in.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk