Moderne woonboerderij in Neede

In Neede bouwden we een moderne woonboerderij met bijgebouw en een Saksische schuur op de plek van een voormalige boerderij. Het eiken gebintwerk met het riet in combinatie met dakpannen geven dit project een authentiek karakter. De Saksische schuur opgebouwd uit traditionele (nieuw gemaakte) gebinten en voorzien van Oudhollandse dakpannen versterkt het totaalbeeld.

Er zijn meer details die de woning karakter geven. Zoals de houten verdiepingsvloeren en de eiken schroten aan het plafond in de woonkamer en overkapping. Verder is er is een grote schoorsteen geplaatst met een haard, zowel binnen als buiten de woning.

De Saksische schuur is net als de woning luxe afgewerkt en dient als gastenverblijf. Het forse bijgebouw is opgetrokken in de stijl van deze streek en doet dienst als berg-/werkruimte en carport. Dit gebouw is voorzien van een forse zolder.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk