Nieuwbouw 18 appartementen in Hengelo

Moderne appartementen in een historische wijk

In de historische wijk Tuindorp in Hengelo (Ov) lag al jaren een kavel braak. Hier bouwden wij dit appartementencomplex. Het complex is zodanig ontworpen dat het lijkt te bestaan uit vier woningen. In werkelijkheid telt het 18 appartementen.

De appartementen zijn in eerste instantie bestemd voor cliënten van de JP van den Bent stichting. Dankzij het slimme ontwerp van de plattegronden zijn de appartementen echter ook geschikt voor andere doelgroepen.

De gevels zijn uitgevoerd in rood, oranje, zilvergrijs en zwart metselwerk. De gevels van de bovenste hoekappartementen zijn bekleed met gemoffelde staalpanelen. Achter het complex liggen niet alleen parkeerplaatsen en buitenbergingen, maar ook een beschutte gezamenlijke tuin.

Het complex is zodanig ontworpen dat het lijkt te bestaan uit vier woningen.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk