Nieuwbouw 25 seniorenwoningen in Ruurlo

Optimaal wooncomfort voor zorgbehoevende bewoners

Op de plek van woonzorglocaties Voorhuis en Bundeling in Ruurlo bouwden we 25 laagbouwwoningen voor senioren in opdracht van ProWonen. Het bestaande complex moest nog worden gesloopt. Daarom zijn deze woningen in twee fases gebouwd. Eerst vijftien en daarna nog eens tien woningen. Bewoners konden tussentijds gebruik maken van de tijdelijke ontmoetingsruimte.

In totaal kwamen er dertien woningen beschikbaar voor verhuur. De overige woningen worden gebruikt door zorgorganisatie Sensire voor zorgbehoevende bewoners. De woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp en geschikt voor rolstoelgebruikers. De prefab HSB-bovenbouw produceerden we volledig in eigen beheer.

Aansluitend aan de bouw van de 25 seniorenwoningen hebben wij het hele infragedeelte gecoördineerd. We hebben gezorgd voor de gehele terreininrichting, het plaatsen van de wadi’s en de aanleg van de parkeerplaatsen.

Naast de nieuwbouw van deze seniorenwoningen heeft De Schoven een uitbreiding gehad van de nieuwbouw van 8 zorgappartementen, een nieuwe ontmoetingsruimte en hebben we 35 appartementen gerenoveerd.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk