Nieuwbouw 25 seniorenwoningen in Ruurlo

Optimaal wooncomfort voor zorgbehoevende bewoners

Op de plek van woonzorglocaties Voorhuis en Bundeling in Ruurlo bouwen we 25 laagbouwwoningen voor senioren. Hiervan komen er dertien beschikbaar voor verhuur. De overige woningen gaan naar zorgorganisatie Sensire en worden ingezet voor zorgbehoevende bewoners. De woningen worden voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp en zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. De prefab HSB-bovenbouw produceren we volledig in eigen beheer.

We realiseren deze seniorenwoningen in opdracht van ProWonen.

Oog voor mens en omgeving

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een lastige verplichting. Het is iets dat in onze genen zit. Wij maken bewuste keuzes om de juiste balans te bereiken tussen bedrijf en omgeving en geven inhoud aan onze maatschappelijk rol. Daarbij horen wat ons betreft ook goed werkgeverschap en duurzame samenwerking met de lokale bevolking, partners en toeleveranciers.

Een droomhuis

voor het leven

Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever én bewoners die zich optimaal thuis voelen in de nieuwe woning. Dat is ons doel met seriematige woningbouw. We streven naar een persoonlijke en intensieve samenwerking. De werkzaamheden stemmen we optimaal op elkaar af, zodat we in een korte tijd (grootschalige) projecten opleveren.

Geïnspireerd geraakt?

Corperate Brochure Bekijk de brochure digitaal
boekwerk